El compositor i pianista de renom mundial Steve Barakatt per primera vegada a Barcelona i a Tarragona

Auditori Conservatori Liceu, 6 d’octubre 2023 – Teatre Tarragona, 10 d’octubre 2023

Després dels seus exitosos concerts en algunes de les millors sales de concerts d’Europa i Àsia, i l’estrena als Estats Units al prestigiós Carnegie Hall de la ciutat de Nova York, Steve Barakatt torna a Catalunya. Després d’haver rebut una excel·lent acollida per part del públic i de la premsa pels seus concerts de la primavera passada, presentarà a Barcelona el seu Néoréalité World Tour a l’Auditori Conservatori Liceu, el divendres 6 d’octubre a les 20h00 i a Tarragona al Teatre Tarragona, el dimarts 10 de d’octubre a les 19h00.

Néoréalité World Tour presenta en directe l’últim àlbum de Steve Barakatt, Néoréalité i el seu últim senzill, Motherland, tots dos estrenats mundialment per Universal Music els quals han arribat al cor de milions d’amants de la musica.

 “És un privilegi tornar a Catalunya i presentar el meu disc a Barcelona i Tarragona en llocs tan emblemàtics com el Conservatori del Liceu i el Teatre Tarragona, reconeguts per la seva qualitat acústica excepcional i per un públic amant de la bona música”, diu Steve Barakatt que també actuarà a Portugal i la Xina abans de finals d’any.

El concert oferirà un magnífic viatge musical amb les composicions més aclamades d’Steve Barakatt. Interpretarà un concert de piano amb diverses composicions del seu darrer àlbum, un recull dels millors temes de llançaments anteriors i alguns dels himnes més coneguts. Barakatt ha composat l’himne d’UNICEF, que es va estrenar des de l’Estació Espacial Internacional l’any 2009. Serà un dels moments més simbòlics i emotius del concert.

“És un àlbum sobre la fragilitat humana i la fina línia entre els contrastes de la vida, entre la felicitat, l’estabilitat i el caos”, comenta Steve Barakatt.

En Steve Barakatt oferirà als alumnes del Centre Superior de Música Liceu la possibilitat d’assistir al concert a un preu molt especial. El concert de Tarragona es realitza en col·laboració amb Joventuts Musicals Tarragona i representa la inauguració de la seva nova temporada musical.

Les entrades del concert estan disponibles a les taquilles de l’Auditori del Conservatori Liceu i del Teatre Tarragona i a les seves webs:

Barcelona:

https://conservatoriliceu.koobin.com/steve-barakatt-gira-mundial-neorealite

Tarragona:

Selecció de seient en el mapa [Teatre Tarragona | 10.10.2023 – 19:00 | Steve Barakatt] – Tarragona Entrades

SOBRE STEVE BARAKATT

Nascut a Quebec, Canadà, d’una família d’ascendència libanesa, Steve Barakatt s’ha guanyat un notable reconeixement internacional pels seus centenars de produccions amb els millors talents artístics, grans segells discogràfics i estudis de gravació reconeguts arreu del món. Durant més de tres dècades, ha presentat més de 500 actuacions en directe als llocs més emblemàtics del món, congregant a més d’1 milió d’espectadors.

La seva música ha format part de nombrosos esdeveniments, com ara el Gran Premi de F1 de Mònaco i la Copa del Món de la FIFA. El 2018 va ser condecorat pel primer ministre de Corea del Sud, i recentment va ser nomenat Cavaller de l’Ordre National du Québec pel primer ministre del Quebec.

Les seves composicions destacades inclouen l’himne internacional per a UNICEF, Flying, Rainbow Bridge, Néoréalité i molts més. El 2020 es va convertir en artista d’Universal Music. El seu catàleg musical a YouTube ha rebut més de 200 milions de reproduccions, el seu últim single, Motherland, estrenat al novembre 2022, s’ha presentat a MTV i ha rebut més de 1 milió de visites a YouTube.

Culturas 2, La 2 RTVE

Telenotícies, Tele Madrid